Afspraak

 

Er kunnen afspraken gemaakt worden van maandag tot en met zaterdag, dit zowel bij Lotte De Clercq, Bieke Derdeyn en Chiara Herman. De praktijk is van maandag tot vrijdag open van 9u tot 21u en op zaterdag van 9u00 tot 17u00. Schrijf je vandaag reeds in op onze online agenda via onderstaande knoppen! In onze online agenda kan je onmiddellijk kijken wanneer er nog een plaatsje vrij is en een afspraak maken. Wil je liever op een andere manier een afspraak maken? Dan kan dat hier. Hoe je deze agenda gebruikt, vind je hier

 

Uurrooster van de praktijk (te Gent)

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
9u tot 13u Lotte Lotte Gesloten Lotte Lotte  Lotte
13u tot 18u Lotte Lotte Gesloten Lotte Lotte Lotte
18u tot 21u Bieke Lotte Bieke Lotte Lotte Gesloten

We proberen steeds zo veel mogelijk ziekte en verlof op te vangen. Toch kan het zijn dat er een afwijking is van het bovenstaande uurrooster. Indien er geen moment vrij is in de online agenda, dan mag u steeds mailen (info@lottedeclercq.be) of bellen (0497/68.94.83). Ook als u liever zo een afspraak maakt.

Uurrooster van de praktijk (te Kortijk)

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
9u tot 13u   Lotte Lotte   Lotte  Lotte
13u tot 18u   Chiara Lotte Chiara   Lotte
18u tot 21u Lotte Chiara  Lotte Chiara    Gesloten

Afspraak annuleren

Heb je een afspraak gemaakt en is er iets tussengekomen? Laat het ons dan weten. Je kan de afspraak afzeggen tot 24 uur voor je afspraak, anders wordt het bedrag van de consultatie aangerekend. Dit omdat we wel onze tijd vrijhouden om u te helpen en omdat andere mensen soms ook op het door u gekozen moment zouden willen komen.