Afspraak

 

Er kunnen afspraken gemaakt worden van maandag tot en met zaterdag, dit zowel bij Lotte De Clercq als bij Bieke Derdeyn.

 

De praktijk is van maandag tot vrijdag open van 9u tot 21u en op zaterdag van 9u tot 17u.

 

Schrijf je vandaag reeds in op onze online agenda via onderstaande knoppen! In onze online agenda kan je onmiddellijk kijken wanneer er nog een plaatsje vrij is en een afspraak maken. Wil je liever op een andere manier een afspraak maken? Dan kan dat hier. Hoe je deze agenda gebruikt, vind je hier

Uurrooster praktijk Gent


  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
9u tot 15u Bieke Bieke Bieke Lotte Lotte  Lotte / Bieke
15u tot 18u Bieke Bieke / Lotte Bieke Lotte Lotte Lotte / Bieke
18u tot 21u Bieke Lotte Bieke Lotte Lotte Gesloten

Uurrooster praktijk Kortrijk


  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
9u tot 15u     Lotte     Lotte
15u tot 18u Lotte   Lotte     Lotte
18u tot 21u Lotte   Lotte     Gesloten

We proberen steeds zo veel mogelijk ziekte en verlof op te vangen. Toch kan het zijn dat er een afwijking is van het bovenstaande uurrooster. Indien er geen moment vrij is in de online agenda, dan mag je steeds mailen (afspraak@lottedeclercq.be) of bellen (Lotte: 0497/68.94.83, Bieke: 0495/57.15.34). Ook als je liever zo een afspraak maakt.

 

Afspraak annuleren

Heb je een afspraak gemaakt en is er iets tussengekomen? Laat het ons dan zeker weten. Je kan kosteloos annuleren tot 24 uur voor de afspraak, anders wordt het bedrag van de consultatie aangerekend. Dit omdat wij tijd vrijhouden om jou te helpen en omdat andere mensen soms ook op het door jou gekozen moment hadden willen langskomen.