Lotte De Clercq is de praktijk begonnen, sinds 2016 helpt Emma Dequeker mee, om  nog meer mensen te kunnen helpen de weg te vinden naar een gezonde voeding.  Je kan bij ons terecht voor dieetadvies. We werken samen en bij verlof of ziektes proberen we elkaars uren zo goed als mogelijk op te vangen. Wees gerust, zowel bij Lotte als bij Emma krijg je dezelfde behandeling en we weten allebei hoe we je verder kunnen helpen in je dieetavontuur. Hieronder kan je reeds lezen wie we precies zijn.

Lotte De Clercq

Ik ben een diëtiste in de Gentse regio met een voorliefde voor lekker eten en koken. Door mijn ervaring als diëtiste merkte ik al snel dat het voor mensen die een dieet volgen vaak moeilijk is om inspiratie op te doen. Daardoor dat ik reeds verschillende kookboeken heb geschreven om iedereen een helpende hand hierin te bieden. 

 

In 2009 ben ik afgestudeerd als professionele bachelor in de voedings- en dieetkunde aan de Hogeschool Gent. Na mijn studies ben ik begonnen met mijn praktijk die nu steeds meer open bloeit. Ik blijf altijd verder studeren om iedereen een helpende hand te kunnen bieden in hun avontuur met voeding. Mijn eigen interesses liggen voornamelijk bij gezonde voeding, eetstoornissen, sportvoeding, intoleranties en allergieën. 

 

Mail: lotte.de.clercq@gmail.com     GSM: 0497/68.94.83

Emma Dequeker

Ik ben Emma Dequeker. In 2016 studeerde ik af als professionele bachelor in de voedings- en dieetkunde aan de Hogeschool Gent. In 2016-2017 volgde ik de navorming diabeteseducator en expert nefrologische diëtetiek, beiden aan de hogeschool Gent. Waardoor ik de ideale persoon ben om je hieromtrent advies te geven. Ik blijf me ook constant bijscholen, omdat de wereld van voeding nooit stilstaat en we hier altijd over kunnen bijleren. Zo zorg ik er ook voor dat ik iedere persoon meest recente advies kan geven om zo het gewenste resultaat te behalen.

 

Al van jongs af aan ben ik geboeid door gezonde voeding en ook koken heeft me altijd al geïnteresseerd. Met de kennis die ik doorheen deze weg heb verzameld en nog steeds probeer te verzamelen wil ik jullie graag bijstaan met een persoonlijk aangepast voedingsadvies, tips en goede raad. Gezonde of een aangepaste voeding, is bij veel aandoeningen van belang. Daarom wil ik mijn steentje hiertoe bijdragen. Heb je vragen over je eigen voedingspatroon? Wil je een gezonde levensstijl aannemen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

 

Mail: emma@lottedeclercq.be    GSM: 0495/57.15.34

Bieke Derdeyn (stagiaire)

Mijn naam is Bieke Derdeyn, laatstejaars studente voedings-en dieetkunde aan de hogeschool Odisee in Gent. Momenteel loop ik stage in de diëtistenpraktijk van Lotte De Clercq.

 

Na mijn opleiding Biomedische Wetenschappen aan de Ugent en een eerste werkervaring te hebben opgedaan, heb ik beslist om mij verder bij te scholen op het vlak van voeding. Tijdens mijn masteropleiding volgde ik reeds een cluster rond voeding en metabolisme, maar ik bleef nadien wat op mijn honger zitten. Daarnaast miste ik in mijn job ook de voldoening om mensen te kunnen begeleiden.

 

Zelf kook ik heel graag en ik ga dan ook de uitdaging niet uit de weg om te experimenteren met nieuwe gerechten en smaken. Voeding is voor mij heel belangrijk en die passie en kennis kunnen doorgeven aan anderen is waar ik heel erg naar uitkijk! Ik zou dan ook graag als zelfstandig diëtiste aan de slag kunnen gaan na het afronden van mijn opleiding. Mensen bijstaan in het vinden van een gezonde en duurzame eet-en leefstijl waar ze zich gelukkig en goed bij voelen is mijn doel.