We helpen je graag verder op gebied van voeding, maar daarnaast werken we ook nog met andere gezondheidsprofessionals samen om je optimaal te helpen. Dit is als je hiervoor natuurlijk ook advies nodig hebt.

Psychotherapeute Mieke mariman

Vind je het juiste puzzelstukje niet? Zie je de hele puzzel niet meer voor je?

Je levenspad bewandelen is geen perfecte weergave van die oorspronkelijke foto; het is een zoeken en uitproberen. Alles eventjes opzij leggen en later - met nieuwe inzichten - er weer met volle moed tegenaan gaan. Als therapeut zoek ik graag mee met jou, welke puzzel jij voor ogen hebt, wat jouw doelen zijn.

In therapie gaan, is dat puzzelstukje vinden waar je al zo lang naar op zoek bent - of net een heel andere puzzel creëren. Jij bepaalt het ritme en de richting en ik ben graag jouw metgezel.

 

Als therapeute in de Interactionele Vormgeving, werk ik op maat van jouw hulpvraag, luister ik naar jouw noden en verlangens. Vanuit een veilige basis - gebaseerd op gelijkwaardigheid en zelfstandigheid - gaan we op zoek naar wat het jou nu moeilijk maakt en wat we wel of niet kunnen veranderen.

Ik werk meestal met gesprekstherapie, maar ook creatieve opdrachten kunnen soms bijdragen aan jouw proces. Alles gebeurt in samenspraak met jou en met het grootst mogelijke respect voor jouw traject.

In therapie gaan is een zoektocht, in en naar jezelf, eerlijk en mild naar jezelf durven kijken.

De eerste moeilijke, maar o zo moedige stap is al gezet: het verlangen naar verandering.

 

Contact: GSM 0496/29.90.84 of mail mieke.mariman@telenet.be

Personal trainer Hendrik Bracke

In oktober 2013 ben ik gestart als personal coach in bijberoep met als doel een eigen onderneming op te starten die gericht is op de fysieke gezondheid van de Vlaamse bevolking. Een goede en/of betere fysieke gezondheid leidt immers tot een betere (toekomstige) levenskwaliteit.

Na 3 jaar van intensief werken heb ik mijn coaching concept, REBUILD PERSONAL COACHING, volledig op puntkunnen stellen waardoor de sportieve begeleiding compleet kan afgestemd worden op de sporter en zijn mogelijkheden. Het succes van Rebuild Personal Coaching heeft er toe geleid dat ik sinds augustus 2016 als fulltime personal coach van start ben kunnen gaan.

Het coaching concept gaat uit van uw fysieke en praktische mogelijkheden en wordt gekenmerkt door een non-stretch aanpak in een volledig gepersonaliseerde sfeer. De inhoud van het bewegingsprogramma wordt volledig afgestemd op uw wensen, noden en behoeften.

Contact: GSM 0472/80.65.69 of mail info@optimumrebuild.be

Massagetheraute Annelies Penninck

Ik ben Annelies Penninck. In oktober 2013 startte ik massagepraktijk Zorg.en.Los

op. Na 10 jaar werken als opvoedster-begeleidster in een voorziening voor mensen met een verstandelijke handicap, wou ik terug naar de essentie van ‘zorgen voor’. Die essentie vond ik in massage… Masseren is ‘zorgen voor’ in alle eenvoud en puurheid… Mijn massage-weg begon bij de opleiding ‘erkend massagetherapeut’ aan de Schoonheidsschool. Ik behaalde daarna ook het getuigschrift over de beroepsbekwaamheid van masseur na het afleggen van het examen van de centrale examencommissie van de FOD economie, K.M.O, middenstand en energie. Ik volgde nog een aantal bijkomende opleidingen (hotstone, indische massage en chakra massage) en zal me ook in de toekomst blijven bijscholen: om mijn blik te verruimen, ideeën op te doen en technieken aan te leren zodat ik mijn massages nog beter kan afstemmen op jouw noden en wensen… zodat ik nog beter voor jou kan ‘zorgen’…

Contact: 0468/16.87.91 of mailen naar zorg.en.los.massage@gmail.com