Advies bij diabetes


Is er bij jou net diabetes ontdekt? Of hebt je al jaren diabetes type 1 of type 2? Bent je op zoek naar een diëtiste om je bij te staan met voedings- en leefstijladvies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Je kan gespecialiseerd advies op maat krijgen,  aangepast aan jouw huidige voedingsgewoontes. Samen gaan we op zoek naar alternatieven en producten waar je je ook goed bij voelt. Door naar jou te luisteren, jouw vragen te beantwoorden en je bij te staan met advies, is de diëtiste een soort van coach. Een coach die je bijstaat en ondersteunt ook in moeilijkere periodes.

 

Afhankelijk van de soort medicatie die je neemt voor jouw diabetes geven wij je advies over welke voedingsmiddelen goed zijn en welke beter worden vermeden. Ook voor een algemene inleiding oriëntatie over wat is diabetes en wat is suiker/glucose… kan je bij ons terecht.

 

Kunnen wij je met één van de bovenstaande dingen van dienst zijn aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Via de online-agenda kan je onmiddellijk een afspraak inplannen.

 

 

 

Meer informatie of een afspraak?

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.