Is er bij u net diabetes ontdekt? Of hebt u al jaren diabetes type 1 of type 2? Bent u op zoek naar een diëtiste om u bij te staan met voedings- en leefstijladvies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Emma is diabeteseducator en kan u daardoor een gespecialiseerd advies op maat geven die aangepast is aan de huidige voedingsgewoontes samen gaan we op zoek naar alternatieven en producten waar u zich ook goed bij voelt.

Door naar u te luisteren, uw vragen te beantwoorden en u bij te staan met advies, is de diëtiste een soort van coach. Een coach die u bijstaat en ondersteunt ook in moeilijkere periodes.

 

Afhankelijk van de soort medicatie die u neemt voor uw diabetes geef ik u advies over welke voedingsmiddelen goed zijn en welke beter worden vermeden. Ook voor een algemene inleiding oriëntatie over wat is diabetes en wat is suiker/glucose,… kan u bij mij terecht.

 

Kan ik u met één van de bovenstaande dingen van dienst zijn aarzel dan niet om met ons contact op te nemen en vraag naar diëtiste Emma. Of kom rechtstreeks me haar in contact door het onderstaande formulier in te vullen. Ook via de online-agenda kan je onmiddellijk een afspraak inplannen.

Meer informatie of een afspraak?

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.