Heeft u een nieraandoening en wenst u ambulant opgevolgd te worden dan kan u in onze praktijk zeker terecht.

Emma heeft door haar opleiding, expert nefrologische diëtetiek, de perfecte achtergrond om het dieetvoorschrift van uw arts om te zetten in de praktijk zodat u ermee aan de slag kan. Nefrologie is een ingewikkelde materie, ook voor de patiënt is het niet altijd gemakkelijk. Het ene moment is er een vocht- en eiwitbeperking (ook een kalium- en fosforbeperking kunnen nodig zijn), het andere moment niet meer. Daarom sta ik u graag bij met advies en uitleg achter de diëten. Wanneer de arts uw dieetvoorschrift aanpast help ik u dan ook graag deze wijzigingen om te zetten in de praktijk.

 

Ik kijk samen met u welke voeding u nu inneemt en welke aanpassingen er moeten gebeuren in functie van de aandoening die u heeft. Het kan gaan om een Chronische nierinsufficiëntie, nefrotisch syndroom, dialysedieet, diabetische nefropathie,… .

 

Ik rapporteer regelmatig naar de arts zodat hij/ zij weet dat u bij mij in behandeling bent en opgevolgd wordt.

U kan bij mij ook terecht met al uw vragen over uw ziektebeelden voeding. Ik zal proberen om deze zo goed mogelijk voor u te beantwoorden.

Wat brengt u best mee tijdens een consultatie? De verwijsbrief of dieetvoorschrift van de arts, uw laatste labowaarden en een lijstje met de medicatie die u neemt.

Meer informatie of een afspraak?

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.