Extra's

 

Bij een diëtist kan je dieetadvies krijgen, dat ligt voor de hand. Maar bij ons kan je ook nog voor aantal andere zaken terecht:

 

  • Wil je te weten komen hoe je lichaam er van binnen uitziet of beter wat je lichaamssamenstelling is? Dan kan je bij ons altijd terecht voor een lichaamsanalyse.
  • Als je problemen hebt met koken of je weet niet hoe je iets gezond kunt maken, dan kan je een kookles aanvragen. Dit kan in groep zijn en rond een bepaald thema en dan spreken we eerder over een kookworkshop, maar je kan ook een privé kookles komen volgen.
  • Daarnaast is het ook mogelijk dat je op dieet bent, maar dat je dit niet thuis kan brengen in de winkel. Als je niet weet wat er nu echt gezond is of past binnen je dieet, dan kan je ervoor kiezen om eens samen te gaan winkelen.
  • Ben je een bedrijf, vereniging of wil je eens iets anders organiseren? Dan kan je bij ons altijd vragen om een voordracht te komen geven over een thema passend bij gezonde voeding. Of je kan ons vragen om een workshop te geven bij jullie ter plaatste of bij ons op de praktijk. Als het bij ons op de praktijk is, dan is de maximum capaciteit 8 personen.