Thuis lekker en gezond koken

In dit kookboek kan je verschillende gezonde recepten ontdekken, gaande van hapjes, soepen, lunches en sauzen tot een gezonde macaroni, heerlijke salades en caloriearme taart. Dankzij dit kookboek hoef je je nooit meer schuldig te voelen bij het eten van al dat lekkers, want elk recept is ook steeds gezond en voedzaam. Doe inspiratie op over wat je kan serveren als er mensen komen eten of gewoon hoe je ervoor zorgt dat je eigen gezin dagelijks een gezonde maaltijd voorgeschoteld krijgt. Vergeet vooral niet van deze recepten te genieten en laat het smaken!

 

Dit is een kookboek met daarin verschillende gezonde recepten die de dagelijkse maaltijden zeker kunnen opfleuren. Maak je desserts zelf klaar voor familie en vrienden en geniet van heerlijke maaltijden zonder je achteraf schuldig te voelen. Dit boek zit boordevol ideeën om verschillende maaltijden klaar te maken, welke gezonde hapjes je gasten kunt voorschotelen en gezonde alternatieven voor je dagelijkse hap. Of je nu een heel diner organiseert of gewoon eens iets anders wilt eten dan boterhammen, in dit kookboek vind je gegarandeerd de nodige inspiratie. Leer om zelf gezonde voeding lekker te maken en toch een vullende portie te kunnen eten. Geef ook je kinderen, gasten en vrienden gezonde voeding zonder dat ze het eigenlijk zelf beseffen. Je zult zien dat het lukt om lekker eten te maken zonder al te veel vet of zout te gebruiken. Wil je op je lijn letten of gewoon op gewicht blijven, dan is dit kookboek ook voor jou de ideale oplossing.

15,50 €

 • 0,2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Thuis lekker en gezond koken 2

In het tweede kookboek gaan we verder op dezelfde als in het eerste boek. Je krijgt dus opnieuw de kans om lekkere gerechten op tafel te toveren voor vrienden en familie. Daarnaast is er in dit kookboek aandacht gegeven aan de verschillende momenten van de dag, gaande van het ontbijt tot een dessertje 's avonds. Geniet van alle recepten zonder je achteraf schuldig te voelen of met schrik om op de weegschaal te staan.

 

19,90 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Thuis lekker en vegetarisch koken

Deze editie schenkt bijzondere aandacht aan de bereiding van lekkere en bovendien gezonde vegetarische gerechten. Naast de donderdag veggiedag kiezen heel veel mensen de dag van vandaag om frequent vegetarisch te eten. Wij krijgen daarom vaak de vraag hoe mensen vegetarische bereidingen op een gezonde en bovendien lekkere manier kunnen bereiden. Dit gaf aanleiding tot het ontwikkelen van dit kookboek. Ook mensen die op zoek zijn naar een gezonde variatie binnen hun voedingspatroon kunnen in dit kookboek inspiratie vinden. Weet je bijvoorbeeld niet om op je boterham te doen? Dan kan je met dit boek zelf je pompoencréme of tofusalade leren bereiden.

17,90 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Thuis lekker en gezond koken 4

Het ontdekken van de gezonde keuken gaat verder. In het derde kookboek kan je weer inspiratie opdoen om een hele dag door gezond te koken. Zo leer je bij het ontbijt enkele pannenkoekjes maken (denk maar aan de American pancakes), maar ook salades, hapjes en desserts passeren de revue. Soms met verrassende ingrediënten zoals een chocoladetaart met courgette, maar met een heerlijke smaak. 

 

22,90 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Stel je gezond weekmenu samen

Gezonder eten en een gezonde levensstijl ontwikkelen, het lijkt moeilijk. Met dit boek willen we je hierbij helpen. Je leert maaltijden inplannen en hoe je dus een weekmenu kan opmaken. Daarnaast wordt het ook als eetdagboek gebruikt. Zo kan je zien hoe goed het lukt om je aan je planning te houden. Er staan ook verschillende gezonde ideetjes in voor het ontbijt, middagmaal en avondmaal zodat je misschien ook andere dingen leert maken. Het boekje kan je zelf gebruiken om een nieuwe levensstijl te plannen, maar is ook een handige tool als je naar een diëtist, voedingsconsulent of coach gaat.

12,50 €

 • 0,2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1