top of page
Image-empty-state.png

Ana Lia Van Melckebeke

Diëtiste

Hallo, ik ben Ana Lía en zowel in Kortrijk als in Gent help ik je graag verder! Ik ben zowat heel mijn leven al geboeid door voeding en gezondheid in het algemeen. Dit heb ik dan ook verder gezet in mijn studies, zowel als diëtiste maar ook als gezondheidsbevorderaar. Ik begeleid jou graag verder bij het vinden van een gezond voedingspatroon in combinatie met een evenwichtige levensstijl. Laten we samen streven naar een gelukkige geest in een gezond lichaam, en dit aangepast aan jouw persoonlijke doelen en waarden.

Meer weten?

Mijn visie
Voor mij zijn gezond eten en een gezonde levensstijl geen zwart-wit verhalen. Iedereen heeft voor zichzelf persoonlijke doelen, principes, waarden en normen gesteld. Advies en begeleiding op maat met een realistisch doel voor ogen, acht ik dan ook als zeer belangrijk. Samen met jou wil ik streven naar een evenwichtige voeding en levensstijl op lange termijn. Ik ben van principe dat dit een gunstigere invloed heeft op zowel de fysieke als de mentale gezondheid, in tegenstelling tot strengere crashdiëten. Luisteren naar je eigen lichaam vormt hierbij de essentie.

Levenslang leren
Als diëtiste ben ik enorm gemotiveerd om mijn kennis te blijven verruimen en updaten. Mijn plan is om continu bij te scholen en ‘mee’ te blijven en jou aldus nóg specifieker te kunnen begeleiden.

Ontspanning in de keuken
In mijn vrije tijd sta ik zelf graag in de keuken. Dit kan ik dan ook echt zien als mijn ontspanning van de dag. Ik durf al eens te experimenteren om nuttige, eenvoudige en creatieve tips & tricks met jou te kunnen delen. Het is belangrijk dat je steeds kan blijven genieten van eten.

Merk je zelf dat het moeilijk is om de juiste balans te vinden in je voedingspatroon? Heb je nood aan ondersteuning om de switch te maken naar een gezondere levensstijl? Dan begeleid ik je met plezier op je pad! Laat ons samen streven naar een gelukkige geest in een gezond lichaam boordevol energie en enthousiasme. Ik sta klaar om je all the way advies te geven omtrent gezonde voeding in het algemeen, vermageren, allergieën en intoleranties.

0499/89.98.25

bottom of page