Image-empty-state.png

Chloé Vande Velde

Diëtiste

Mijn visie:
Door de jaren heen werd een cultuur gecreëerd waarbij verschillende strikte diëten gepromoot worden. Ik wil je graag helpen met gezonde voedingsgewoonten te creëren zonder restricties en waar het luisteren naar je lichaam centraal staat. De beste aanpak is voor iedereen anders, daarom kijk ik individueel naar wat voor jou persoonlijk past en haalbaar is.

Advies voor jou:
Jullie kunnen bij mij terecht voor onder meer advies, praktische tips en receptjes omtrent vermagering, gezonde (plantaardige) voeding en sportvoeding.

Passie:
Naast mijn interesse voor voeding en koken heb ik een passie voor sport en speel ik voetbal op het hoogste niveau. Uit eigen ervaring weet ik welke positieve impact een gezondere levensstijl kan hebben op je lichaam, sportprestaties, mentaal welzijn en omgeving. Door de vele verschillende theorieën omtrent gezonde voeding is het mijn doel jou te helpen met het aanleren van de juiste informatie en tips. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de huidige ontwikkelingen omtrent alles wat te maken heeft met de gezondheid van de mens. Daarom kan je me vaak zien neuzen in wetenschappelijke boeken of artikels of volg ik graag een bijscholing.

0474/17.26.92