Image-empty-state.png

Fien Kegels

Diëtiste

Mijn visie:

Onze voedingsgewoonten zijn enorm afhankelijk van verschillende factoren in het dagelijks leven. Ik vind het daarom enorm belangrijk dat ik naar jouw verhaal luister zodat we samen opzoek gaan naar jouw valkuilen en hoe je dit kan oplossen. Ik ben absoluut geen voorstander van diëten, het gebruik van de weegschaal etc. omdat ik weet hoe destructief ze zijn. Mijn aanpak is aldus gewichtsneutraal waarbij de focus ligt op het verbeteren van je relatie met je eigen lichaam zodat jij in alle vrijheid kan genieten van voeding zonder restricties of schuldgevoelens.

Advies voor jou?

Bij mij kan je terecht voor eetstoornissen, gezonde (vegetarische/ veganistische) voeding en voedingsintoleranties.

Passie om te helpen

Op 8-jarige leeftijd besloot ik om vegetarisch te gaan eten, hier is dan ook mijn passie voor voeding begonnen. Ook als tiener bleef deze interesse in voeding enorm groot, al zag ik door het bos de bomen niet meer omdat er zoveel verschillende meningen zijn over wat gezonde voeding is. Ik wou altijd een job in de medische sector, maar met nog genoeg menselijk contact. Het beroep diëtist combineert dit perfect!
Tijdens mijn opleiding werd mijn relatie met voeding echter slechter en ontwikkelde ik een eetstoornis. Hier ben ik reeds van hersteld, maar dit heeft de interesse om lotgenoten te helpen enorm aangewakkerd. Momenteel school ik me dan ook contant bij om personen met een eetstoornis zo goed mogelijk te begeleiden naar herstel.

0478/66.58.35