top of page
Image-empty-state.png

Flore De Buysser

Klinische psycholoog

Hallo,
Ik ben Flore, een ambitieuze klinische psycholoog met een positieve attitude! Zowel in Kortrijk als in Gent sta ik klaar om u verder te helpen!

In mijn eigen thuisfront kreeg ik reeds veel voedingsadvies van mijn ouders: wat voor voedingsstoffen zit er in ons eten en wat doen deze? Waarom is onze relatie met eten zo belangrijk voor fysiek en mentaal te overleven? Om die reden groeide mijn interesse in wat er allemaal kan fout gaan in onze relaties met eten, hoe eetstoornissen ontstaan en hoe dit hersteld kan worden. Eten is niet alleen een basisbehoefte om onszelf in leven te houden, maar het maakt deel uit van onze identiteit, ons zelfbeeld, en emotioneel leven.
Op uw tempo zoeken we een verband tussen uw eetpatroon en welke gedachten, emoties en handelingen er aan bod komen. Als klinisch psycholoog luister ik graag naar uw verhaal, hoe u in het leven staat en wat u meemaakt. Samen gaan we aan de slag met uw valkuilen en focussen we op uw sterktes om uw moeilijke relatie met eten te herstellen, rekening houdend met uw waarden, normen en levensstructuur. Daarbij horend zal ik regelmatig bijscholingen volgen om mijn kennis en kunde uit te breiden om u verder te ondersteunen in uw traject.

bottom of page