top of page

di 26 jan

|

Online masterclass

Foodpreppen (extra moment)

Wil je ook leren hoe je zonder zorgen elke avond een lekkere en gezonde maaltijd op tafel kan toveren. Volg dan onze gratis online masterclass. Daarin leggen Lotte & Amélie hun tips en tricks uit om je op weg te helpen (en op het einde volgen enkele bonussen).

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Foodpreppen (extra moment)
Foodpreppen (extra moment)

Tijd en locatie

26 jan 2021, 20:00 – 21:00

Online masterclass

Over het evenement

We kennen het waarschijnlijk allemaal, we komen thuis na een hele dag werken en hebben al wat honger en zijn moe. En dan moeten we nog beginnen met te koken, dus de verleiding om gewoon snel iets te maken is groot. Dus hoe kunnen we er dan voor zorgen dat het nog steeds snel kan, maar ook lekker en gezond. Zodat we zorgeloos van onze maaltijd kunnen genieten en ook van de avond. 

Dat is wat we (Lotte & Amélie) gaan uitleggen tijdens deze masterclass. We vertellen je onze eigen tips en tricks en overlopen graag eens hoe je dit nu effectief kan aanpakken. Wat leggen we je graag uit:

  • Wat foodpreppen nu eigenlijk is
  • Waarom we dit doen
  • Hoe je ermee kan beginnen en hierbij ons eigen stappenplan

Omdat we deze masterclass voor het begin van het jaar is, kan je er gratis van genieten. Je haasten is wel de boodschap, want het aantal plaatsen is beperkt. Ook hebben we nog enkele bonussen voor iedereen die de masterclass volgt. Tot dan?

Schrijf je nu in!

  • Gratis masterclass

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page