top of page

Gezond vermageren

IMG_3171-2
gezondheidspunt1294.jpg
DSC_0009.jpg
IMG_7258.jpg
Butternut caprese.jpg 1.jpg
gegrilde kip dillesaus.jpg
Boerenkoolsalade.jpg
IMG_1245.jpg
Tofu wraps.jpg

Samen creëren we een gezonde levensstijl die bij je past!

Wil je enkele kilo's afvallen of misschien wel meerdere, dan helpen we je hier graag mee op weg. Ons motto is om af te vallen zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent. Dit klinkt misschien allemaal een beetje euforisch, maar in de realiteit merken we op dat mensen vaak te strikt omgaan met wat ze wel en niet mogen eten en dat dit er vaak voor zorgt dat het niet lukt om gezond te blijven eten en leven. We moeten onze gewoontes aanpakken en niet enkel en alleen onze calorieën.

Om dit toe te passen, kijken we naar jouw manier van leven en je eetgewoonten en gaan we na hoe we deze kunnen aanpassen. We geven praktische tips naar porties toe, het plannen van je maaltijden, hoe je een gezonde maaltijd samenstelt of hoe je op een andere kunt omgaan met bepaalde frustraties zonder naar eten te grijpen. Teveel eten of naar de ongezonde dingen grijpen, hebben vaak een reden en het is net die reden die we moeten aanpakken. Anders hebben we de kans dat we in een vicieuze cirkel terecht komen die ons alleen maar verder demotiveert.

 

Hoe doen we dit nu? We luisteren eerst en vooral heel goed naar jouw manier van eten en leven en werken dan een persoonlijk behandelingsplan uit. We doen dit in verschillende, haalbare stappen en kijken hoe makkelijk je alle tips kan implementeren in je leven. Merken we op dat het niet lukt of dat onze eerste aanpak niet direct helpt? Dan kijken we wat we kunnen aanpassen om alsnog je doel te bereiken.

 

Onze visie is dat het onze gewoontes en onze levensstijl zijn die we moeten aanpakken en niet de overtollige kilo's. Als we een gezonde levensstijl ontwikkelen, dan gaan we ook naar een gezond gewicht gaan dat we op lange termijn kunnen behouden.

bottom of page