top of page

Psychologie

In Kortrijk kan je terecht bij Sara om je te helpen als psycholoog.

Mijn visie

Als klinisch psycholoog ga ik graag met jou aan de slag om op zoek te gaan naar de factoren die je klachten/problemen uitlokten en in stand houden. Wat is de functie van jouw gedrag en op welke manier kunnen we hier mee omgaan? We creëren samen een veilige ruimte waar we op jouw tempo aan de slag kunnen gaan.

Persoonlijk advies

Heb je een moeilijke relatie met eten, kamp je met een eetstoornis, heb je last van een laag zelfbeeld, eet je emoties weg, herken je de signalen van je lichaam niet meer,… Bij mij kan je terecht wanneer je vastloopt in je gedachten, gevoelens en gedrag. Er wordt tijd gemaakt om te luisteren naar je verhaal. We staan stil bij de moeilijkheden, maar hebben ook zeker oog voor wat wel goed loopt (zonder hierbij je klachten/problemen te minimaliseren!).


Ik ben er van overtuigd dat iedereen een eigen pad naar herstel bewandelt. Bijgevolg ga ik niet uit dat 1 bepaalde aanpak voor iedereen past. Ik vind het belangrijk om samen met jou, op je eigen tempo, te kijken wat er jou verder kan helpen. Niemand liep zonder te trainen een marathon. Met herstel is dit net hetzelfde: we gaan aan de slag met oefeningen en zullen met vallen én opstaan stap voor stap dichter bij jouw doel komen!

bottom of page