top of page

Gezond verzwaren

Wil je in gewicht bijkomen?

Hoewel heel wat mensen graag gewicht willen verliezen, zijn er ook veel mensen die problemen hebben met op gewicht komen of bijkomen. Dit kan zijn omdat ze door medische redenen zijn afgevallen, maar het kan ook andere oorzaken hebben. Bijkomen is dan niet een kwestie van gewoon meer eten of veel suiker en vet eten, maar ook van de juiste dingen te eten. Ook wanneer je wil bijkomen is het belangrijk om dit op een gezonde manier te doen.

 

BEHANDELING

Eerst wordt er gekeken hoe het komt dat je niet bijkomt: Is dit omwille van medische redenen? Heb je een snelle vertering of zijn er andere factoren die meespelen? Wanneer we de oorzaak kunnen achterhalen, zal dit ons in staat stellen om het probleem beter aan te pakken. Daarnaast kijken we ook naar wat je momenteel eet om op het huidige gewicht te blijven (of misschien blijf je afvallen) en kijken we hoe we dit kunnen aanpassen.

 

Dit gebeurt geleidelijk aan en we bouwen je porties langzaam aan op. Indien mogelijk werken we enkel met de gewone voedingsproducten, maar in sommige gevallen zijn bijvoedingen ook nodig. Dit wordt persoon per persoon bekeken.

bottom of page