top of page

do 04 mrt

|

Online masterclass

Intuïtief eten

Misschien heb je er al van gehoord, intuïtief eten. Maar heb je ook enig idee hoe je hier nu het best mee kan beginnen. Of wat de principes zijn? Intuïtief eten, betekent dat je luistert naar je lichaam. Dus als je honger hebt dat je eet en stopt als je genoeg hebt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Intuïtief eten
Intuïtief eten

Tijd en locatie

04 mrt 2021, 20:00 – 22:00

Online masterclass

Over het evenement

Wil je graag ook leren hoe je beter naar je lichaam kan luisteren en het dus ook op de best mogelijke manier kan voeden? Dan is intuïtief eten waarschijnlijk iets voor jou. In deze masterclass geven we je eerst en vooral de algemene uitleg, maar ook hoe je dit nu kan toepassen in de praktijk. 

We overlopen samen de principes waaruit intuïtief eten bestaat en helpen je stap voor stap op weg. Na deze masterclass heb je de tools in handen om zelf aan de slag te gaan. Maar om zeker te zijn dat het je ook lukt, hebben we ook een volledig werkboek hierbij uitgewerkt. Dit met extra oefeningen die we uitleggen, maar ook hoe je erop kan blijven oefenen.

Zo zorgen we ervoor dat je na het inoefenen ook kan zeggen dat het lukt om beter naar je lichaam te luisteren en hierop te reageren. Wij kijken er alvast naar uit om je stap voor stap alles uit te leggen.

Wie zijn wij? De diëtisten die je in deze masterclass verder helpen zijn Lotte & Wout. Samen hebben ze al veel geleerd over intuïtief eten en helpen ze reeds vele mensen in de praktijk om dit te leren. Dus we gaan onze ervaring met je delen en kijken hoe we je op weg kunnen helpen tijdens de interactieve masterclass.

Tot dan?

Schrijf je nu in!

  • Masterclass

    € 25,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page