top of page

Ervaringsdeskundige

In Kortrijk vind je Agath Desmet als ervaringsdeskundige om je verder te helpen.

Mijn visie

Herstellen van een eetstoornis is vechten, vallen, opstaan en opnieuw vechten. Eetstoornissen worden vaak nog te weinig begrepen of op een correcte manier (h)erkend. Via coaching ondersteun ik waar dat kan door te inspireren en te motiveren.

Er is altijd hoop.

Advies voor jou?

Je kan bij me terecht voor meerdere ondersteuningsvormen. Aan de hand van vertrouwensgesprekken en motiveringsgesprekken, oefeningen en inzichten werken we naar jouw doelen toe. Een persoonlijke route, op het door jouw bepaalde tempo, waar verbinding centraal staat, zo ondersteun ik je gedurende het traject.

 

Als ervaringsdeskundige ben ik een niet-oordelende houvast. Als coach bied ik je ondersteuning in het herstelproces. Ik reik m’n hand naar je uit. We bewandelen samen het pad naar herstel.

Voor vrijheid

Het gevecht tegen de macht van de eetstoornis duurde jaren maar vandaag is die pijn mijn kracht. Het verleden heeft me veel geleerd, en dat wil ik met je delen. Een (ondertussen hele) tijd geleden ontmoette ik mezelf – Een gevoelig meisje, met oprecht geloof en vertrouwen in anderen. Jezelf terugvinden, jezelf kunnen accepteren en vergeven. De weg ernaartoe is moeilijk, maar die hoef je niet alleen af te leggen. Vrijheid, dat is een mooi gevoel dat ik graag met je deel.

(Evo)L(u)eren

Ik ben ervaringsdeskundige in Anorexia Nervosa en gezondheidscoach in opleiding.

Levenslang leren ontpopt zich voor mij op 2 vlakken. Enerzijds leren we iedere dag nieuwe dingen over onszelf, onze omgeving en alles wat hierbij komt kijken. Zo vind ik het heel belangrijk dat je aan jezelf blijft werken en iedere dag over jezelf bijleert.

 

Op deze manier leer je de beste versie van jezelf te zijn. Anderzijds school ik me continu bij in competentie, zo volg een Ba-na-ba in Toegepaste Gezondheidswetenschappen gecombineerd met een opleiding tot ervaringsdeskundige. Om jou optimale ondersteuning te kunnen bieden als gezondheidscoach neem ik deel aan heel wat bijscholingen van belangrijke eetstoornis gerelateerde organisaties.

bottom of page