top of page

Ervaringsdeskundige

In Gent kan je terecht bij Olivia Janssens. Ze heeft een eetstoornis (gehad) en wilt je verder helpen in je herstel. Dit op verschillende manier, maar ook door gesprekken met ouders om hun ook aan je zijde te hebben als bondgenoot.

Mijn visie

Herstellen van een eetstoornis is vechten, vallen, opstaan en opnieuw vechten. Eetstoornissen worden vaak nog te weinig begrepen of op een correcte manier (h)erkend. Via coaching ondersteun ik waar dat kan door te inspireren en te motiveren.

Er is altijd hoop.

Advies voor jou?

Je kan bij me terecht voor meerdere ondersteuningsvormen. Aan de hand van vertrouwensgesprekken en motiveringsgesprekken, oefeningen en inzichten werken we naar jouw doelen toe. Een persoonlijke route, op het door jouw bepaalde tempo, waar verbinding centraal staat, zo ondersteun ik je gedurende het traject.

 

Als ervaringsdeskundige ben ik een niet-oordelende houvast. Als coach bied ik je ondersteuning in het herstelproces. Ik reik m’n hand naar je uit. We bewandelen samen het pad naar herstel.

Voor vrijheid

Het gevecht tegen de macht van de eetstoornis duurde jaren maar vandaag is die pijn mijn kracht. Het verleden heeft me veel geleerd, en dat wil ik met je delen. Een (ondertussen hele) tijd geleden ontmoette ik mezelf – Een gevoelig meisje, met oprecht geloof en vertrouwen in anderen. Jezelf terugvinden, jezelf kunnen accepteren en vergeven. De weg ernaartoe is moeilijk, maar die hoef je niet alleen af te leggen. Vrijheid, dat is een mooi gevoel dat ik graag met je deel.

bottom of page